Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketingdoeleinden. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie

Veenendaal

Tres Tapas & Winebar heeft haar tweede locatie erbij. Naast Tres Meteren is er nu ook Tres Veenendaal. Deze vestiging is geopend sinds februari 2018 en is gelegen midden op de het horeca plein. Ook hier geniet u weer van het onbeperkt eten van bourgondische tapas.

Maar… Tres Veenendaal heeft meer. Je kunt op deze locatie ook heerlijk borrelen tot in de late uurtjes of genieten van de lekkerste hapjes. Daarnaast beschikt Veenendaal ook over een Tres Café, waar we dezelfde gastvrijheid en culinaire ervaring bieden.

Contactgegevens

TR3S Tapasbar Veenendaal
J.G. Sandbrinkstraat 5
3901 EW Veenendaal

+31 (0)318 309 419info@tresveenendaal.nl
Plan route
Subtitle icon
omgeving

Dorps karakter en een groot winkelhart

Gelegen op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei ligt de plaatst Veenendaal.  Deze plek biedt je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan winkels, cafés en restaurants voor een gezellig dagje uit. Verleng je bezoek aan Veenendaal voor een ontspannend dagje wellness, een leuke theater- of filmvoorstelling of als uitvalsbasis om de natuur te ontdekken.

Vier jouw feest bij TR3S Tapasbar!

Ontdek naast onze verrukkelijke wereldtapas ook onze feestarrangementen in ons sfeervolle Tres café. Van verjaardagen tot zakelijke bijeenkomsten, wij bieden zorgvuldig samengestelde arrangementen met heerlijke hapjes en drankjes. U kunt kiezen uit een borrelarrangement, feestarrangement of bites- buffetarrangement. Laat ons uw speciale gelegenheid bij Tres café tot in de puntjes verzorgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons.

Bekijk onze arrangementen
Subtitle icon
Sfeerimpressie

Neem een kijkje
in ons restaurant

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Voor ons team in Veenendaal zijn we  op zoek naar een aantal nieuwe collega’s. Lijk het je leuk om in de horeca te werken bekijk dan onze vacatures.

Bekijk vacatures

Veelgestelde vragen

Is er een parkeergelegenheid bij het restaurant?

Naast het pand van Tres Tapasbar Veenendaal vind je parkeergarage de Corridor. In deze parkeergarage kan je 24/7 uitrijden.

Hebben jullie een groepsarrangement beschikbaar?

Voor groepen hanteren wij dezelfde menuprijs als voor de overige reserveringen. Groepen hebben óók de mogelijkheid zelf de gerechtjes van de kaart te kiezen. Dit gaat om 2 gerechtjes p.p. per ronde.

Hebben jullie ook een drankenarrangement?

De drankjes zijn exclusief en berekenen wij op basis van nacalculatie.

Hoe kan ik mijn bestaande reservering wijzigen?

Indien je online een reservering hebt gemaakt, krijgt je een bevestigingsmail toegestuurd. De mail geeft diverse linkjes mee om te wijzigen of annuleren. Dit kan tot een x aantal uur voorafgaand. Indien dit niet lukt dan is een telefonische wijziging de beste optie. Wij helpen je graag verder.

Ik heb een allergie. Hebben jullie ook een allergenenkaart?

Dat hebben wij zeker. Er is steeds meer vraag naar glutenvrij, lactose vrije producten. Daarom proberen wij ook zo goed als mogelijk deze service te verlenen. Wij kunnen niet voor 100% garanderen dat je niet in aanraking komt met de ingrediënten waar je allergisch voor bent. Het is mogelijk dat er sporen van de ingrediënten te vinden zijn. Uiteraard doen wij ten alle tijden ons uiterste best dit te voorkomen. Graag vooraf melden als je een allergie hebt. Wij zullen er dan extra zorg aan besteden dat de producten zo goed mogelijk gescheiden blijven.

Bekijk hier onze allergenenkaart.

Kan ik er vanuit gaan dat mijn voorkeur voor een specifieke zitplaats gegarandeerd is?

Helaas is de voorkeur niet gegarandeerd. Uiteraard mag je deze aangeven / uitspreken naar ons. We zullen ons aller uiterste best doen om aan jouw voorkeur gehoor te geven.

Is het mogelijk om op rekening te dineren?

Dat is mogelijk vanaf 8 personen. Wij berekenen hier € 9,50 euro administratiekosten voor.

Is TR3S geschikt voor kinderen?

Ja zeker. Onze kleine gasten kunnen ook onbeperkt genieten van onze wereldtapas.

Op welke dagen zijn jullie geopend?

Maandag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Dinsdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Woensdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Donderdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Vrijdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 22:45)
Zaterdag: 17:00 - 00:00 (keuken sluit om 22:45)
Zondag: 17:00 - 00:00 (keuken sluit om 21:45)