Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketingdoeleinden. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie

Kerst bij TR3S Tapasbar:
Onvergetelijke feestdagen...

Het is de mooiste tijd van het jaar, en bij TR3S Tapasbar zijn we verheugd om u opnieuw te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke kerstervaring! Op 24, 25 en 26 december nodigen wij u uit om de magie van Kerstmis met ons te vieren tijdens ons speciale X Mas tapas diner a la TR3S.

Wat kunt u verwachten...
  • Onbeperkt genieten van onze wereldtapas, bereid met liefde en vakmanschap.
  • Heerlijke dessertjes om uw smaakpapillen te verwennen.
  • Een warm welkomstdrankje om de avond goed te beginnen.
  • Een exclusieve toevoeging aan ons menu: de zorgvuldig samengestelde Kerst TR3S specials die de kerstsfeer tot leven brengen.

Reserveer snel, want onze kerstviering is een populaire traditie geworden en de beschikbaarheid is beperkt. Samen willen we deze bijzondere dagen vieren met lekker eten, warme gastvrijheid en gezelligheid.

Prijzen..
  • Volwassenen: €47,50 per persoon.
  • Kinderen van 8 t/m 12 jaar: €22,50 per kind.
  • Kinderen van 4 t/m 7 jaar: €17,50 per kind.
  • Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis.

Om uw tafel te reserveren, nodigen we u uit om contact op te nemen met de vestiging van TR3S Tapasbar waar u wilt genieten van uw kerstdiner. U kunt reserveren via onze boekingsmodule op de website, telefonisch of per e-mail, afhankelijk van uw voorkeur en de beschikbare opties bij de gekozen vestiging. Reserveer snel, want onze kerstviering is een populaire traditie geworden en de beschikbaarheid is beperkt. Samen willen we deze bijzondere dagen vieren met lekker eten, warme gastvrijheid en gezelligheid.

Wij hopen u te mogen ontvangen op deze feestelijke dagen en samen met u te proosten op een schitterend kerstfeest. Maak herinneringen die u zult koesteren!

Fijne feestdagen en warme groeten van het TR3S Tapasbar-team.

BEkijk alle vestigingen