Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketingdoeleinden. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie

Over TR3S

In 2015, startte onze familie het eerste TRES TAPASBAR-restaurant in Tiel. We kunnen met zekerheid spreken van een heus familiebedrijf, want nog steeds staan Mari de Jongh, Marjolein ‘t Riet, Jordy Picauly, Mandy de Jongh, Peter-Jan van Horsen en Natasja van Cuijlenborg samen aan het roer.

Het begon allemaal toen Bites4Dinner bij de 3 Zussen Lounge op het plein in Tiel goed aansloeg bij het publiek. Hieruit is het idee ontsprongen voor Tres Tapasbar, waarbij gasten, in eerste instantie, van losse tapas gerechtjes met een heerlijk glas wijn of onze huisgemaakte sangria konden genieten.

Al snel, hebben wij echter besloten een vaste prijs te hanteren om de gasten volledig te kunnen ontzorgen. Binnen een mum van tijd, werd het leuke pandje ‘de Smederij’ te klein voor TRES TAPASBAR. Daarom verhuisden we naar het prachtige Bellevue aan de Waal. Om ons te kunnen focussen op uitbreiding van TRES TAPASBAR, verkochten wij het restaurant in 2018. Al snel kon je ons restaurant in 8 verschillende plaatsen vinden.

En verder…. kijken wij ernaar uit om in de toekomst meer TRES TAPASBAR locaties te kunnen openen.

Subtitle icon
Franchise

Interesse in het openen van een eigen vestiging

Ben je gastvrij en heb je affiniteit met de gerechten op onze menukaart? Houd je van aanpakken en vind je het een uitdaging om je eigen onderneming te runnen? Ben je oplossingsgericht en krijg je er energie van om onderdeel te zijn van een groter geheel met daarbinnen wel de vrijheid om zelf te ondernemen? En last but not least, heb je financieel inzicht en kan je goed sturen op cijfers? Bouw dan mee aan je eigen succes! 

Meer informatie
Subtitle icon
vacatures

Join the club

Bij TR3S Tapasbar zijn wij continu op zoek naar collega's. Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? Klik dan op de onderstaande link voor een compleet overzicht van de verschillende vacatures.

Bekijk onze vacatures