Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketingdoeleinden. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie

Franchise

De Tr3s Tapasbar franchiseformule biedt je als ondernemer vele voordelen. Door het bewezen concept is het financieren van een Tr3s Tapasbar franchisevestiging makkelijker en voordeliger dan het opzetten van een eigen business. Je kunt je als franchisenemer helemaal richten op het runnen van je zaak, want veel zaken zoals marketing, website, inkoop, menuontwikkeling, acties, etc. nemen we je uit handen. Daarnaast is er het grote inkoopvoordeel en staat het hoofdkantoor je altijd met raad en daad terzijde.

Ben jij de geschikte franchisenemer?

Ben je gastvrij en heb je affiniteit met de gerechten op onze menukaart? Houd je van aanpakken en vind je het een uitdaging om je eigen onderneming te runnen? Ben je oplossingsgericht en krijg je er energie van om onderdeel te zijn van een groter geheel met daarbinnen wel de vrijheid om zelf te ondernemen? En last but not least, heb je financieel inzicht en kan je goed sturen op cijfers? Bouw dan mee aan je eigen succes! 

Neem contact op