Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketingdoeleinden. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie

Den Bosch

TR3S Tapasbar Den Bosch is gelokaliseerd aan de Markt 34. Bij TR3S Tapasbar kun je onbeperkt genieten van diverse kleine wereldtapas gerechten. Wij willen onze gasten bij TR3S een plek bieden waar ze het gezellig hebben en zich prettig en veilig voelen, dit onder het genot van een hapje,  drankje in combinatie met een sfeervolle ambiance. Ons gezellige team staat voor je klaar! Geniet van een lekkere lunch, drankje of diner.

Contactgegevens

TR3S Tapasbar Den Bosch
Markt 34
5211 JX Den Bosch

Plan route
Subtitle icon
omgeving

Ontdek het centrum van Den Bosch

S-Hertogenbosch, vaak Den Bosch genoemd, is een historische stad in het zuiden van Nederland, en de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. De stad, gesticht in 1185, staat bekend om haar goed bewaarde middeleeuwse kern met pittoreske straatjes, grachten en de imposante Sint-Janskathedraal. Den Bosch is beroemd om de Bossche Bol, een heerlijke lokale lekkernij, en biedt een bruisende culturele scene met tal van musea, theaters en evenementen zoals het jaarlijkse Carnaval. De stad combineert een rijke geschiedenis met een levendige, moderne sfeer, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel toeristen als bewoners.

Subtitle icon
Sfeerimpressie

Neem een kijkje
in ons restaurant

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Voor ons team in Lelystad zijn we  op zoek naar een aantal nieuwe collega’s. Lijk het je leuk om in de horeca te werken bekijk dan onze vacatures.

Bekijk vacatures

Veelgestelde vragen

Is er een parkeergelegenheid bij het restaurant?

Ons restaurant is gelegen in het centrum van 's-Hertogenbosch. In het hartje van van 's-Hertogenbosch vind je meerdere parkeergarages.

Parkeergarage Wolvenhoek
Wolvenhoek 12
5211 HH Den Bosch

Q-Park Arena
Tolbrugstraat 4
5211 RW Den Bosch

Hebben jullie een groepsarrangement beschikbaar?

Voor groepen hanteren wij dezelfde menuprijs als voor de overige reserveringen. Groepen hebben óók de mogelijkheid zelf de gerechtjes van de kaart te kiezen. Dit gaat om 2 gerechtjes p.p. per ronde.

Is het mogelijk om op rekening te dineren?

Dat is mogelijk vanaf 8 personen. Wij berekenen hier € 9,50 euro administratiekosten voor.

Hoe kan ik mijn bestaande reservering wijzingen?

Indien je online een reservering hebt gemaakt, krijgt je een bevestigingsmail toegestuurd. De mail geeft diverse linkjes mee om te wijzigen of annuleren. Dit kan tot een x aantal uur voorafgaand. Indien dit niet lukt dan is een telefonische wijziging de beste optie. Wij helpen je graag verder.

Ik heb een allergie. Hebben jullie ook een allergenen kaart?

Dat hebben wij zeker. Er is steeds meer vraag naar glutenvrij, lactose vrije producten. Daarom proberen wij ook zo goed als mogelijk deze service te verlenen. Wij kunnen niet voor 100% garanderen dat je niet in aanraking komt met de ingrediënten waar je allergisch voor bent. Het is mogelijk dat er sporen van de ingrediënten te vinden zijn. Uiteraard doen wij ten alle tijden ons uiterste best dit te voorkomen.Graag vooraf melden als je een allergie hebt. Wij zullen er dan extra zorg aan besteden dat de producten zo goed mogelijk gescheiden blijven.

Bekijk hier onze allergenen kaart.

Kan ik er vanuit gaan dat mijn voorkeur voor een specifieke zitplaats gegarandeerd is?

Helaas is de voorkeur niet gegarandeerd. Uiteraard mag je deze aangeven / uitspreken naar ons. We zullen ons aller uiterste best doen om aan jouw voorkeur gehoor te geven.

Is TR3S geschikt voor kinderen?

Ja zeker. Onze kleine gasten kunnen ook onbeperkt genieten van onze wereldtapas.

Op welke dagen zijn julie geopend?

Onze deuren openen op 1 Juli 2024