Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketingdoeleinden. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie

Lelystad

TR3S Tapasbar Lelystad is gelokaliseerd aan de Schoonzicht 220 te Lelystad. Bij TR3S Tapasbar kun je onbeperkt genieten van diverse kleine wereldtapas gerechten. Wij willen onze gasten bij TR3S een plek bieden waar ze het gezellig hebben en zich prettig en veilig voelen, dit onder het genot van een hapje,  drankje in combinatie met een sfeervolle ambiance. Ons gezellige team staat voor je klaar!

Contactgegevens

TR3S Tapasbar Lelystad
Schoonzicht 220
8242 KH Lelystad

+31 (0)320 343 600
info@treslelystad.nl
Plan route
Subtitle icon
omgeving

Ontdek de Moderne Pracht van Lelystad

Lelystad, gelegen in de provincie Flevoland, is een moderne stad die bekend staat om zijn bijzondere ontstaansgeschiedenis. Als jongste stad van Nederland is Lelystad gebouwd op de bodem van de voormalige Zuiderzee en ademt het een unieke pioniersgeest. Daarnaast trekt de stad ook toeristen met zijn diverse attracties, waaronder het Nationaal Park Nieuw Land, Batavia Stad Outlet en het Aviodrome luchtvaartmuseum. Lelystad combineert op harmonieuze wijze natuur, cultuur en een dynamische stadssfeer, waardoor het een boeiende bestemming is voor zowel bewoners als bezoekers.

Subtitle icon
Sfeerimpressie

Neem een kijkje
in ons restaurant

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Voor ons team in Lelystad zijn we  op zoek naar een aantal nieuwe collega’s. Lijk het je leuk om in de horeca te werken bekijk dan onze vacatures.

Bekijk vacatures

Veelgestelde vragen

Is er een parkeergelegenheid bij het restaurant?

Je kunt in de buurt van het restaurant parkeren bij

VOC Garage
Lelybaan 56,
8242 KA Lelystad

Hebben jullie een groepsarrangement beschikbaar?

Voor groepen hanteren wij dezelfde menuprijs als voor de overige reserveringen. Groepen hebben óók de mogelijkheid zelf de gerechtjes van de kaart te kiezen. Dit gaat om 2 gerechtjes p.p. per ronde.

Is het mogelijk om op rekening te dineren?

Dat is mogelijk vanaf 8 personen. Wij berekenen hier € 9,50 euro administratiekosten voor.

Hoe kan ik mijn bestaande reservering wijzingen?

Indien je online een reservering hebt gemaakt, krijgt je een bevestigingsmail toegestuurd. De mail geeft diverse linkjes mee om te wijzigen of annuleren. Dit kan tot een x aantal uur voorafgaand. Indien dit niet lukt dan is een telefonische wijziging de beste optie. Wij helpen je graag verder.

Ik heb een allergie. Hebben jullie ook een allergenen kaart?

Dat hebben wij zeker. Er is steeds meer vraag naar glutenvrij, lactose vrije producten. Daarom proberen wij ook zo goed als mogelijk deze service te verlenen. Wij kunnen niet voor 100% garanderen dat je niet in aanraking komt met de ingrediënten waar je allergisch voor bent. Het is mogelijk dat er sporen van de ingrediënten te vinden zijn. Uiteraard doen wij ten alle tijden ons uiterste best dit te voorkomen.Graag vooraf melden als je een allergie hebt. Wij zullen er dan extra zorg aan besteden dat de producten zo goed mogelijk gescheiden blijven.

Bekijk hier onze allergenen kaart.

Kan ik er vanuit gaan dat mijn voorkeur voor een specifieke zitplaats gegarandeerd is?

Helaas is de voorkeur niet gegarandeerd. Uiteraard mag je deze aangeven / uitspreken naar ons. We zullen ons aller uiterste best doen om aan jouw voorkeur gehoor te geven.

Is TR3S geschikt voor kinderen?

Ja zeker. Onze kleine gasten kunnen ook onbeperkt genieten van onze wereldtapas.

Op welke dagen zijn julie geopend?

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Woensdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Donderdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Vrijdag: 17:00 - 00:00 (keuken sluit om 22:45)
Zaterdag: 17:00 - 00:00 (keuken sluit om 22:45)
Zondag: 17:00 - 00:00 (keuken sluit om 21:45)