Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketingdoeleinden. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie

Gorinchem

Tres Tapasbar Gorinchem is gelegen aan de mooie Lingehaven, waar het restaurant deels over uitkijkt. Heerlijk tafelen en borrelen is wat onze gasten hier doen. Als klapper op de vuurpijl hebben wij ook nog eens een hotel. Zo kun je heerlijk komen eten en daarna gelijk tot rust komen in het TRES Boutique Hotel.

Contactgegevens

TR3S Tapasbar Gorinchem
Eind 16-18
4101 CR Gorinchem

+31 (0)183 666 211
info@tresgorinchem.nl
Plan route
Subtitle icon
omgeving

Allermooiste vestingstad van Nederland

Historische monumenten, musea, theaters, gezellige horeca en knusse winkelstraatjes; de levendige vesting heeft alles voor een compleet dagje uit. Zomer of winter, er is altijd wel wat te zien, doen of beleven. In de vesting zijn ook allerlei bijzondere winkeltjes, ateliers en galeries te vinden waar je kunt snuffelen tussen kunst, antiek en curiosa. Iedere tweede zondag van de maand is een Culturele Zondag met wisselend aanbod op het gebied van kunst, ambacht, lifestyle of cultuur.

Subtitle icon
Sfeerimpressie

Neem een kijkje
in ons restaurant

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Voor ons team in Gorinchem zijn we  op zoek naar een aantal nieuwe collega’s. Lijk het je leuk om in de horeca te werken bekijk dan onze vacatures.

Bekijk vacatures

Veelgestelde vragen

Is er een parkeergelegenheid bij het restaurant?

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is op het terrein Buiten de Waterpoort.

Hebben jullie een groepsarrangement beschikbaar?

Voor groepen hanteren wij dezelfde menuprijs als voor de overige reserveringen. Groepen hebben óók de mogelijkheid zelf de gerechtjes van de kaart te kiezen. Dit gaat om 2 gerechtjes p.p. per ronde.

Is het mogelijk om op rekening te dineren?

Dat is mogelijk vanaf 8 personen. Wij berekenen hier € 9,50 euro administratiekosten voor.

Hebben jullie ook een drankenarrangement?

De drankjes zijn exclusief en berekenen wij op basis van nacalculatie.

Hoe kan ik mijn bestaande reservering wijzigen?

Indien je online een reservering hebt gemaakt, krijgt je een bevestigingsmail toegestuurd. De mail geeft diverse linkjes mee om te wijzigen of annuleren. Dit kan tot een x aantal uur voorafgaand. Indien dit niet lukt dan is een telefonische wijziging de beste optie. Wij helpen je graag verder.

Ik heb een allergie. Hebben jullie ook een allergenenkaart?

Dat hebben wij zeker. Er is steeds meer vraag naar glutenvrij, lactose vrije producten. Daarom proberen wij ook zo goed als mogelijk deze service te verlenen. Wij kunnen niet voor 100% garanderen dat je niet in aanraking komt met de ingrediënten waar je allergisch voor bent. Het is mogelijk dat er sporen van de ingrediënten te vinden zijn. Uiteraard doen wij ten alle tijden ons uiterste best dit te voorkomen. Graag vooraf melden als je een allergie hebt. Wij zullen er dan extra zorg aan besteden dat de producten zo goed mogelijk gescheiden blijven.

Bekijk hier onze allergenenkaart.

Kan ik er vanuit gaan dat mijn voorkeur voor een specifieke zitplaats gegarandeerd is?

Helaas is de voorkeur niet gegarandeerd. Uiteraard mag je deze aangeven / uitspreken naar ons. We zullen ons aller uiterste best doen om aan jouw voorkeur gehoor te geven.

Is TR3S geschikt voor kinderen?

Ja zeker. Onze kleine gasten kunnen ook onbeperkt genieten van onze wereldtapas.

Is TR3S Gorinchem toegankelijk voor mindervalide?

We verwelkomen gasten met een beperking en zullen ons best doen om hun bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Onze medewerkers zijn altijd bereid om te helpen. Helaas beschikken wij momenteel niet over een mindervalide toilet. We begrijpen dat dit voor sommige klanten een beperking kan zijn en we bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Op welke dagen zijn jullie geopend?

Maandag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Dinsdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Woensdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Donderdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Vrijdag: 12:00 - 00:00 (keuken sluit om 22:45)
Zaterdag: 12:00 - 00:00 (keuken sluit om 22:45)
Zondag: 12:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)