Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketingdoeleinden. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie

Barneveld

Het pand in hartje centrum Barneveld heeft een monumentale waarde en is in onze ogen één van de pareltjes van Barneveld. Geniet van een lekkere lunch, drankje of diner. U kunt bij ons heerlijk dineren vanaf 17:00 uur.

De keukenbrigade en de rest van het team legt je graag in de watten om er een compleet verzorgde ervaring van te maken. Beleef en geniet! Tot snel in Barneveld? De

Contactgegevens

TR3S Tapasbar Barneveld
Raadhuisplein 56
3771 ER Barneveld

+31 (0)342 221 020
info@tresbarneveld.nl
Plan route
Subtitle icon
omgeving

Een unieke plek in Gelderland

Vanuit het hele land komen jaarlijks vele bezoekers naar Barneveld Centrum. En dat is niet voor niets. Barneveld heeft voor ieder wat wils. Van grote merken met bekende namen tot plaatselijke winkels met een verrassend aanbod. Barneveld heeft alles in huis voor een dagje uit! Ontdek de leukste activiteiten in en rondom Barneveld Centrum. Van winkelen tot cultuur en van wandelen tot bezoeken.

Subtitle icon
Sfeerimpressie

Neem een kijkje
in ons restaurant

vacatures

Kom jij ons team versterken?

Voor ons team in Barneveld zijn we  op zoek naar een aantal nieuwe collega’s. Lijk het je leuk om in de horeca te werken bekijk dan onze vacatures.

Bekijk vacatures

Veelgestelde vragen

Is er een parkeergelegenheid bij het restaurant?

Klik hier om meer te lezen over parkeren in Barneveld

Hebben jullie een groepsarrangement beschikbaar?

Voor groepen hanteren wij dezelfde menuprijs als voor de overige reserveringen. Groepen hebben óók de mogelijkheid zelf de gerechtjes van de kaart te kiezen. Dit gaat om 2 gerechtjes p.p. per ronde.

Is het mogelijk om op rekening te dineren?

Dat is mogelijk vanaf 8 personen. Wij berekenen hier € 9,50 euro administratiekosten voor.

Hebben jullie ook een drankenarrangement?

De drankjes zijn exclusief en berekenen wij op basis van nacalculatie.

Hoe kan ik mijn bestaande reservering wijzigen?

Indien je online een reservering hebt gemaakt, krijgt je een bevestigingsmail toegestuurd. De mail geeft diverse linkjes mee om te wijzigen of annuleren. Dit kan tot een x aantal uur voorafgaand. Indien dit niet lukt dan is een telefonische wijziging de beste optie. Wij helpen je graag verder.

Ik heb een allergie. Hebben jullie ook een allergenen kaart?

Dat hebben wij zeker. Er is steeds meer vraag naar glutenvrij, lactose vrije producten. Daarom proberen wij ook zo goed als mogelijk deze service te verlenen. Wij kunnen niet voor 100% garanderen dat je niet in aanraking komt met de ingrediënten waar je allergisch voor bent. Het is mogelijk dat er sporen van de ingrediënten te vinden zijn. Uiteraard doen wij ten alle tijden ons uiterste best dit te voorkomen. Graag vooraf melden als je een allergie hebt. Wij zullen er dan extra zorg aan besteden dat de producten zo goed mogelijk gescheiden blijven.

Bekijk hier onze allergenen kaart.

Kan ik er vanuit gaan dat mijn voorkeur voor een specifieke zitplaats gegarandeerd is?

Helaas is de voorkeur niet gegarandeerd. Uiteraard mag je deze aangeven / uitspreken naar ons. We zullen ons aller uiterste best doen om aan jouw voorkeur gehoor te geven.

Is TR3S geschikt voor kinderen?

Ja zeker. Onze kleine gasten kunnen ook onbeperkt genieten van onze wereldtapas.

Op welke dagen zijn jullie geopend?

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Woensdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Donderdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Vrijdag: 12:00 - 00:00 (keuken sluit om 22:45)
Zaterdag: 12:00 - 00:00 (keuken sluit om 22:45)
Zondag: 12:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)