Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketingdoeleinden. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie

Aalst

In Aalst hebben we ook een prachtige locatie aan de afgedamde Maas omgetoverd tot TR3S Tapasbar. Je bent van harte welkom bij dit pareltje aan de waterkant, waar je kunt genieten van onze heerlijke wereldtapas. Daarnaast beschikt Aalst ook over een Tres Café, waar we dezelfde gastvrijheid en culinaire ervaring bieden. Je kunt gratis parkeren of met de boot direct aan het terras aanmeren.In het restaurant of op het overdekte terras geniet je van een lekkere lunch, drankje of diner, evenals het fenomenale uitzicht over het water. TR3S Tapasbar Aalst maakt van binnen én buiten eten een feestje!

Contactgegevens

TR3S Tapasbar Aalst
Maasdijk 1
5308 JA Aalst

+31 (0)418 304 010
info@trestapasaalst.nl
Plan route
Subtitle icon
omgeving

Gelegen aan de afgedamde Maas

Aalst ligt in het rivierkleigebied van de Bommelerwaard, aan de Afgedamde Maas, op een hoogte van ongeveer 2 meter, tegenover Veen, dat met een veerpont te bereiken is. Vanuit het oosten stroomt de Drielse Wetering via een grindplas naar genoemde rivier. Aan de plas ligt een jachthaven. In het noordoosten vindt men de Capreton en het natuurgebied De Lieskampen.

Vier jouw feest bij TR3S Tapasbar!

Ontdek naast onze verrukkelijke wereldtapas ook onze feestarrangementen in ons sfeervolle Tres café. Van verjaardagen tot zakelijke bijeenkomsten, wij bieden zorgvuldig samengestelde arrangementen met heerlijke hapjes en drankjes. U kunt kiezen uit een borrelarrangement, feestarrangement of bites- buffetarrangement. Laat ons uw speciale gelegenheid bij Tres café tot in de puntjes verzorgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons.

Bekijk onze arrangementen
Subtitle icon
Sfeerimpressie

Neem een kijkje
in ons restaurant

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Voor ons team in Aalst zijn we  op zoek naar een aantal nieuwe collega’s. Lijk het je leuk om in de horeca te werken bekijk dan onze vacatures.

Bekijk vacatures

Veelgestelde vragen

Is er een parkeergelegenheid bij het restaurant?

Grenzend aan ons pand hebben wij een kleinschalig parkeerterrein beschikbaar.
Parkeren is ook mogelijk aan de binnenkant van de dijk. Gelieve niet op de dijk parkeren. Wij denken graag aan onze buren.

Hebben jullie een groepsarrangement beschikbaar?

Voor groepen hanteren wij dezelfde menuprijs als voor de overige reserveringen. Groepen hebben óók de mogelijkheid zelf de gerechtjes van de kaart te kiezen. Dit gaat om 2 gerechtjes p.p. per ronde.

Is het mogelijk om op rekening te dineren?

Dat is mogelijk vanaf 8 personen. Wij berekenen hier € 9,50 euro administratiekosten voor.

Hebben jullie ook een dranken arrangement?

De drankjes zijn exclusief en berekenen wij op basis van nacalculatie.

Hoe kan ik mijn bestaande reservering wijzigen?

Indien je online een reservering hebt gemaakt, krijgt je een bevestigingsmail toegestuurd. De mail geeft diverse linkjes mee om te wijzigen of annuleren. Dit kan tot een x aantal uur voorafgaand. Indien dit niet lukt dan is een telefonische wijziging de beste optie. Wij helpen je graag verder.

Ik heb een allergie. Hebben jullie ook een allergenen kaart?

Dat hebben wij zeker. Er is steeds meer vraag naar glutenvrij, lactose vrije producten. Daarom proberen wij ook zo goed als mogelijk deze service te verlenen. Wij kunnen niet voor 100% garanderen dat je niet in aanraking komt met de ingrediënten waar je allergisch voor bent. Het is mogelijk dat er sporen van de ingrediënten te vinden zijn. Uiteraard doen wij ten alle tijden ons uiterste best dit te voorkomen. Graag vooraf melden als je een allergie hebt. Wij zullen er dan extra zorg aan besteden dat de producten zo goed mogelijk gescheiden blijven.

Bekijk hier onze allergenen kaart.

Kan ik er vanuit gaan dat mijn voorkeur voor een specifieke zitplaats gegarandeerd is?

Helaas is de voorkeur niet gegarandeerd. Uiteraard mag je deze aangeven / uitspreken naar ons. We zullen ons aller uiterste best doen om aan jouw voorkeur gehoor te geven.

Is TR3S geschikt voor kinderen?

Ja zeker. Onze kleine gasten kunnen ook onbeperkt genieten van onze wereldtapas.

Op welke dagen zijn julie geopend?

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Woensdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Donderdag: 17:00 - 23:00 (keuken sluit om 21:45)
Vrijdag: 12:00 - 00:00 (keuken sluit om 22:45)
Zaterdag: 12:00 - 00:00 (keuken sluit om 22:45)
Zondag: 12:00 - 00:00 (keuken sluit om 22:45)