Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketingdoeleinden. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie

Tiel

Sinds februari 2020 is TR3S weer terug op het horeca plein in Tiel. Hier waar het concept ooit allemaal begonnen is! TR3S opent haar deuren waar voorheen Bistro De buurvrouw gevestigd zat. Deze locatie is de eyecatcher van het horecaplein in Tiel met een mooi terras op de visafslag dat gezamenlijk plaats biedt aan circa 180 gasten. Wij hopen je snel een keer te mogen verwelkomen!

Contactgegevens

TR3S Tapasbar Tiel
Plein 2
4001 LJ Tiel

+31 (0)344 229 100
info@trestiel.nl
Plan route
Subtitle icon
omgeving

De fruitstad in het hart van de Betuwe

Een streek die zich kenmerkt door heerlijk fruit. En dat zie je terug in en om de stad. Tiel is één van de tien oudste steden van Nederland. Een historische centrum met sfeervolle winkelstraatjes. Het is erg gezellig, met talrijke winkels, restaurants en cafés, fraaie parken en stadstuinen.

Subtitle icon
Sfeerimpressie

Neem een kijkje
in ons restaurant

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Voor ons team in Tiel zijn we  op zoek naar een aantal nieuwe collega’s. Lijk het je leuk om in de horeca te werken bekijk dan onze vacatures.

Bekijk vacatures

Veelgestelde vragen

Is er een parkeergelegenheid bij het restaurant?

In het centrum van Tiel zijn er diverse mogelijkheden voor parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is aan de Oude Haven.

Hebben jullie een groepsarrangement beschikbaar?

Voor groepen hanteren wij dezelfde menuprijs als voor de overige reserveringen. Groepen hebben óók de mogelijkheid zelf de gerechtjes van de kaart te kiezen. Dit gaat om 2 gerechtjes p.p. per ronde.

Is het mogelijk om op rekening te dineren?

Dat is mogelijk vanaf 8 personen. Wij berekenen hier € 9,50 euro administratiekosten voor.

Hebben jullie ook een drankenarrangement?

De drankjes zijn exclusief en berekenen wij op basis van nacalculatie.

Hoe kan ik mijn bestaande reservering wijzigen?

Indien je online een reservering hebt gemaakt, krijgt je een bevestigingsmail toegestuurd. De mail geeft diverse linkjes mee om te wijzigen of annuleren. Dit kan tot een x aantal uur voorafgaand. Indien dit niet lukt dan is een telefonische wijziging de beste optie. Wij helpen je graag verder.

Ik heb een allergie. Hebben jullie ook een allergenenkaart?

Dat hebben wij zeker. Er is steeds meer vraag naar glutenvrij, lactose vrije producten. Daarom proberen wij ook zo goed als mogelijk deze service te verlenen. Wij kunnen niet voor 100% garanderen dat je niet in aanraking komt met de ingrediënten waar je allergisch voor bent. Het is mogelijk dat er sporen van de ingrediënten te vinden zijn. Uiteraard doen wij ten alle tijden ons uiterste best dit te voorkomen. Graag vooraf melden als je een allergie hebt. Wij zullen er dan extra zorg aan besteden dat de producten zo goed mogelijk gescheiden blijven.

Bekijk hier onze allergenenkaart.

Kan ik er vanuit gaan dat mijn voorkeur voor een specifieke zitplaats gegarandeerd is?

Helaas is de voorkeur niet gegarandeerd. Uiteraard mag je deze aangeven / uitspreken naar ons. We zullen ons aller uiterste best doen om aan jouw voorkeur gehoor te geven.

Is Tres geschikt voor kinderen?

Ja zeker. Onze kleine gasten kunnen ook onbeperkt genieten van onze wereldtapas.

Op welke dagen zijn jullie geopend?

Maandag: 16:30 - 22:00 (keuken sluit om 21:30)
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 16:30 - 22:00 (keuken sluit om 21:30)
Donderdag: 16:30 - 22:00 (keuken sluit om 21:30)
Vrijdag: 16:30 - 23:00 (keuken sluit om 22:30)
Zaterdag: 16:30 - 23:00 (keuken sluit om 22:30)
Zondag: 16:30 - 22:00 (keuken sluit om 21:30)